Kort parkeren Schiphol

kort_parkeren_schipholKort parkeren Schiphol? Iedere bezoeker die met de auto naar Schiphol komt, heeft daar een parkeerplaats nodig. Of u zelf op reis gaat, iemand gaat wegbrengen of ophalen, een exclusieve parkeergarage met directe toegang tot de terminal zoekt, of het meest voordelige parkeerterrein, voor iedereen is er een passende parkeergelegenheid.

Kort parkeren Schiphol

Indien u niet langer dan 3 dagen uw auto wilt parkeren op Schiphol, spreken we over kort parkeren Schiphol.

Kort parkeren? Vergelijk direct alle Schiphol prijzen!

Schiphol Short Stop Parking

Indien u kort, dichtbij de aankomsthal wilt parkeren, bijvoorbeeld om iemand snel op te halen, kunt u gebruik maken van Schiphol Short Stop Parking. De parkeergarage ligt direct tegenover de aankomsthal en Schiphol Plaza en hier parkeert u het 1e kwartier gratis. Vervolgens betaalt u voor elke 13 minuten € 2,00.

parkeren_kort

Schiphol Visitors Parking

Als u iets langer de tijd wilt nemen om iemand op te halen of omdat u bijvoorbeeld zelf een kijkje op Schiphol wilt nemen, kunt u gebruik maken van Schiphol Visitors Parking 1 (P1) en Schiphol Visitors Parking 2 (P2). Hier kunt u ook parkeren als u bijvoorbeeld een weekendje weg gaat of een korte (zaken)reis gaat maken. Hier betaalt u per 13 minuten € 1,00. Deze parkeergarage ligt op enkele minuten lopen van de aankomst- en vertrekhal en Schiphol Plaza. U kunt op Schiphol Visitors Parking 2 (P2) ook van tevoren een plaats reserveren (vanaf 1 dag).

Schiphol Excellence Parking

Reizigers die op zoek zijn naar snel en zeer comfortabel parkeren, kunnen parkeren in de parkeergarage van Schiphol Excellence Parking. Deze parkeergarage is afgesloten en direct verbonden met vertrekhal 3. Vanaf de snelweg heeft deze garage een zeer korte aanrijdroute waardoor de drukte naar de andere centrum parkeerlocaties vermeden wordt. Schiphol Excellence Parking kan gebruikt worden voor ophalen en wegbrengen, kort parkeren Schiphol en lang parkeren. De tarieven zijn per 13 minuten € 2,50, van 0 tot en met 3 dagen € 42,50 per dag.

Schiphol Privium Parking

Als Privium lid kunt u altijd snel, vooraan en met veel comfort parkeren. Voor halen en brengen en korte reizen kunt u parkeren in het speciale Privium gedeelte, helemaal vooraan gelegen, in parkeergarages P1 en P2. Dit speciale Privium gedeelte bevindt zich heel dichtbij de terminal. Het tarief per uur is € 5,10 en van 0 tot en met 3 dagen € 33,50 per dag. Om toegang te krijgen tot het Privium parkeerterrein dient u lid te zijn van Privium, het speciale serviceprogramma van luchthaven Schiphol.