Valet parking Schiphol

valet_parking_schipholSchiphol Valet parking is een comfortabele en snelle manier van parkeren voor als u op vakantie of op zakenreis gaat. Met Valet Parking Schiphol kan de auto naar de vertrekhal worden gereden en geparkeerd zodat u snel bij de incheckbalie bent. De sleutels levert u bij de balie in bij de vertrekhal, waarna een medewerker van Schiphol Valet Parking de auto voor u parkeert op een veilige parkeerplaats. Bij terugkomst van de vakantie of zakenreis wordt de auto weer opgehaald van de parkeerplaats door een medewerker van Schiphol Valet Parking en voorgereden bij de aankomsthal. Zo kunt u meteen weer instappen en uw reis naar huis of naar de zakenafspraak vervolgen. Valet parking Schiphol kan vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week.

Wat kost valet parking schiphol?

Valet parking Schiphol kost EUR 27.50 per dag. Voor twee tot drie dagen is het een totaal van EUR 42,50 en voor vier tot zes dagen een totaal van EUR 50.00 per dag. Dan zijn er ook nog tarieven voor lang parkeren en die bedragen zijn als volgt: Zeven tot tien dagen parkeren is het EUR 7.50 per dag en elf tot zestien dagen is het EUR 7.00 per dag. Er kan ook extra lang geparkeerd worden zoals van zeventien tot en met tweeëntwintig dagen en dan kost het EUR 6,50 per dag. Bij het parkeren van ongeveer een maand wordt er een vast bedrag van EUR 130.00 berekend. Wordt er langer dan een maand geparkeerd dan is het dagtarief EUR 4.50.
Alle bedragen zijn exclusief het starttarief van EUR 35.00 en er worden eenmalige kosten berekend van EUR 15.00 bij indoor parking.

schiphol_valetWanneer maak je gebruik van valet parking Schiphol?

Schiphol Valet parking bespaart heel veel tijd. Het maakt het Schiphol gasten heel erg gemakkelijk. De auto kan vóór de vertrekhal worden geparkeerd en dan kan er meteen voor de reis ingechecked worden zonder veel tijdverlies. Voor de auto wordt gezorgd. De auto wordt door de medewerkers van Schiphol Valet Parkingveilig geparkeerd in een overdekte parkeergarage waar geen derden bij kunnen komen. Bij terugkomst wordt de auto weer voorgereden al dan niet gewassen of gestofzuigd. Er kunnen zelfs reparaties worden uitgevoerd terwijl de reiziger onderweg is.
Schiphol Valet parking is hoogwaardige en klantvriendelijke dienstverlening. Het is één van de vele goede diensten die op Schiphol worden aangeboden op het gebied van tijdwinst en comfort.