Parkeren Schiphol p2

schiphol parkeren p2Op Schiphol zijn verschillende opties mogelijk als het om parkeren gaat, afhankelijk van de tijd die u nodig hebt. Heel kort parkeren is mogelijk voor weinig geld en tot 13 minuten zelfs gratis in de nabij de aankomsthal gelegen parkeergarage P6. Als je meer tijd nodig hebt om iemand te halen of te brengen of als je niet langer dan twee dagen weg bent dan is parkeren schiphol P2 de aangewezen parkeermogelijkheid. Deze is, evenals P1, dicht bij de vertrekhal. Voor langer parkeren zijn er diverse mogelijkheden in de overige parkeergarages, met gunstige tarieven voor wie vroeg reserveert. Als daar geen plek meer is of je bent te laat met reserveren is er ook in P2 schiphol de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief langer te parkeren.

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid op P2

p2_schiphol

Reserveren parkeren Schiphol p2

Voor schiphol parkeren P2 kan gereserveerd worden, voor P1 helemaal niet. Als je langer weg bent dan vier dagen kan je ook met meer dan 50% korting parkeren in P2 schiphol mits je een dag van tevoren reserveert. Daarvoor is wel een maximum aantal plaatsen beschikbaar dus hoe eerder je reserveert hoe beter. Voor wie langer weg is zijn er dus meerdere mogelijkheden om te parkeren, zo is er P3, die goedkoper is dan parkeren schiphol P2 maar iets lastiger omdat je dan met een pendelbus naar de vertrekhal moet. Nog een optie, misschien wel de handigste, is je auto met sleutels en al achterlaten bij de vertrekhal of bij P6. Je kunt dan een week parkeren voor 99 euro, wat zeer redelijk is. Omdat het een efficiƫnt maar enigszins ingewikkeld systeem is, is het handig om online te reserveren, je krijgt dan automatisch de verschillende opties, prijzen en beschikbaarheid te zien. Bovendien wordt er precies uitgelegd hoe laat en waar je aanwezig moet zijn en kun je een plattegrond van de parkeergelegenheden downloaden.

 

Veiligheid

Parkeren bij Schiphol P2 en de andere parkeergarages is goed geregeld en niet problematisch. Het enige wat je in feite moet onthouden is reserveren zodra je weet dat je gaat vertrekken omdat je zo altijd van de laagste tarieven profiteert. Wees op tijd aanwezig maar dat spreekt voor zich. Schiphol parkeren P2 is bovendien veilig omdat er een systeem is dat het nummerbord van je auto verbindt met je parkeerticket zodat het uitgesloten is dat iemand anders er met jouw auto vandoor gaat.