Goedkoop parkeren Schiphol

Dagelijks vliegen er vele duizenden mensen via Schiphol naar een zonnige, of juist koude, bestemming. Deze mensen willen allemaalgoedkoop parkeren bij Schiphol. Maar waar kun je nu echt goedkoop parkeren bij Schiphol, er zijn namelijk nogal wat aanbieders die zeggen de goedkoopste te zijn.

Schiphol zelf heeft een aantal parkeerplaatsen die het dichts bij de luchthaven liggen. Deze parkeerplaatsen heten Schiphol Smart Parking. Vooral bij een tijdige reservering zijn deze parkeer plaatsen de beste optie om parkeren bij Schiphol goedkoop te houden. Reserveren dient minimaal een week voor vertrek te gebeuren en parkeren kan al vanaf drie dagen. Smart Parking is eenvoudig met iDeal of creditcard vooraf te betalen en is vaak zo’n 30% goedkoper dan normale parkeerplaatsen bij Schiphol. Goedkoop parkeren bij Schiphol kan al vanaf EUR4,30 per dag.

Lang parkeren bij Schiphol kan ook goedkoop met Schiphol Smart Parking. Je kunt je parkeerplaats tot wel een maand of langer reserveren. En hoe langer je de parkeerplaat reserveert hoe goedkoper het parkeren wordt.

Quick Parking Schiphol

Parkeren bij Schiphol kan ook goedkoop bij andere aanbieders. In de omgeving van de luchthaven en Amsterdam zijn er veel particuliere aanbieders die zeggen de goedkoopste te zijn. Helaas zijn er ook veel oplichters actief die helemaal geen parkeerplaats in beheer hebben. Quick Parking Schiphol is na de luchthaven zelf een van de betrouwbaarste aanbieders waar parkeren bij Schiphol goedkoop kan. De parkeerplaats bevindt zich op nog geen 3 km van de luchthaven en kost zo’n EUR5 per dag. Vanaf de parkeerplaats wordt je persoonlijk door medewerkers naar de vertrekhal gebracht.

Sunparking Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol kan ook goedkoop, bij Sunparking. Door de voordelige tarieven vanaf EUR4 per dag is deze parkeerplaats een prima alternatief voor het lang parkeren bij Schiphol zelf. de parkeerplaats ligt op ongeveer 10 km afstand van de luchthaven tegenover het Spaarne Ziekenhuis. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een shuttlebus gratis naar het vliegveld gebracht.

247Parking

Een andere parkeerplaats die vooral lang parkeren bij Schiphol goedkoop maakt is 247Parking. Deze parkeerplaats is met lang parkeren een van de goedkoopste alternatieven, maar ligt wel wat verder van het vliegveld. De parkeerplaats ligt in Aalsmeer, maar je wordt wel persoonlijk naar het vliegveld vervoerd. Daarnaast hebben ze een aardige service: je kunt je auto laten wassen zodat je in een glimmende bolide terug naar huis kunt rijden.