Parkeren schiphol p3

p3_parkeren_schipholOf u nu reizigers gaat ophalen of juist gaat wegbrengen; of u voor kortere of voor langere periode een vliegreis gaat ondernemen, als u met de auto bent zult u toch moeten kiezen waar die te parkeren. Het soort voertuig, de duur van de parkeerperiode en de inhoud van uw beurs zijn belangrijke elementen voor welke parkeerplaats u kiest. Als u persé snel zeker wilt zijn van een gegarandeerde parkeerplek, valt het bovendien aan te bevelen om op de gewenste parkeerplaats alvast te reserveren.

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid op P3

Soorten parkeren op Schiphol

Eigenlijk kent Schiphol twee soorten parkeermogelijkheden. Kort parkeren op loopafstand van de terminals en ideaal voor halen en wegbrengen van passagiers. In code noemen we deze parkeerplaatsen P1 en P2. Alleen voor P2 kan vooraf een plaats worden gereserveerd voor langer dan één dag. Lang parkeren op parkeerplaatsen P3, P4 of P5. Schiphol parkeren P3 is, ten opzichte van P1 en P2, altijd voordeliger als u 3 dagen of langer moet parkeren.

Schiphol Parkeren P3

Langs de snelwegen staat de route naar de parkeerplaats duidelijk aangegeven. U volgt “Schiphol Lang Parkeren” naar P3. Gaat u drie dagen of langer parkeren? Dan is vooraf reserveren een stuk goedkoper en u bent altijd van een parkeerplaats verzekerd. Pas op! Reserveren kan snel en gemakkelijk online tot één dag van te voren, maar er wordt maar voor een beperkt aantal plaatsen parkeren Schiphol P3 reservering toegestaan en op=op.

vliegtuig

Voordelen van Schiphol parkeren op P3

Naast het voordeel qua parkeertarief is parkeren op P3 Schiphol heel erg veilig. Er zijn continu medewerkers van parkeerbeheer aanwezig en er is camerabewaking. Minimaal elke 10 minuten rijdt een gratis pendelsnelbus naar de terminal. En als u straks weer aankomt wordt u met die bus weer snel bij uw auto afgezet. En lopen met uw koffers is niet nodig. U kunt uw koffers op de speciale drop-off plek bij de vertrekplaats van de bus op P3 Schiphol uitladen en daarna uw auto gaan parkeren.

Reserveren voor parkeren Schiphol p3 dus extra voordelig

Wel of niet reserveren is uw keuze. Tijdig via internet reserveren is echter een stuk voordeliger dan ter plekke uw zaken regelen. En uw gereserveerde plek kan, bij wijziging van uw programma, tot één dag voor vertrek altijd kosteloos worden geannuleerd. Voor bijvoorbeeld 7 dagen kan uw voordeel bij reserveren op P3 Schiphol al snel enkele tientallen procenten oplopen. Een rekenvoorbeeld voor 7 dagen: gereserveerd is, afhankelijk van seizoen etc, het tarief €66; niet gereserveerd betaalt u voor dezelfde periode €80. Een verschil dus van ruim 20%!